Real-fans willen dat Mourinho wonderkind Jesé opstelt

 Real-fans willen dat Mourinho wonderkind Jesé opstelt
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Jesé Rodriguez. Zo klinkt de naam van het Spaanse wonderkind dat deel uitmaakt van Real Madrid B en Spanje U19. Volgens scout Sixto Alonso wordt hij misschien wel de "beste ter wereld". Volgens de fans moet Mourinho hem zo snel mogelijk in de eerste elf brengen.

“Hij is al eens arrogant genoemd, maar Jesé zal gewoon niet stoppen met trainen voor hij de beste ter wereld is. Als hij gespaard blijft van blessures, zal hij sowieso een groot speler worden voor vele jaren, dat staat vast”, vertelt Real Madrid scout Alonso. Real Madrid denkt er duidelijk ook zo over want recentelijk weigerden ze nog een bod van 10 miljoen euro voor het supertalent.

Een enquête van Marca bij 12.000 fans schepte ook duidelijkheid omtrent de mening van de fans. 77.5% wil dat hij in het eerste elftal komt waar hij in het gezelschap zou komen van Ronaldo, Özil en Benzema. Een grote stap voor zo’n jonge snaak. “Mourinho weet maar al te goed wat voor kwaliteit er in de Real Madrid B zit”, spreekt Jesé zichzelf moed in.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties