Feyenoord huurt Noorse jeugdinternational van Man City

Feyenoord huurt Noorse jeugdinternational van Man City
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Feyenoord heeft Omar Elabdellaoui aangetrokken. De Noorse jeugdinternational komt op huurbasis over van Manchester City. De polyvalente aanvallend ingestelde speler is de zevende versterking voor de Rotterdammers dit seizoen.

De 20-jarige Noorse jeugdinternational kan zowel links als rechts op de flank uit de voeten en kan ook als aanvallende middenvelder uitgespeeld worden.

"Met het oog op ons drukke programma hebben we voor dit seizoen een brede selectie nodig", aldus technisch directeur Martin van Geel op de website van de club. "Daarbij kunnen we Omar heel erg goed gebruiken. Hij is een speler met veel talent, die op verschillende posities uit de voeten kan. Omar is technisch vaardig, mentaal heel sterk en een harde werker. We zijn ervan overtuigd dat hij heel goed bij Feyenoord past.’
 
Elabdellaoui werd in 2008 door Manchester City overgenomen van de Noorse club Skied. In 2011 werd hij verhuurd aan Strømsgodset IF uit Noorwegen, waarvoor hij in totaal twaalf wedstrijden speelde. Door een blessure kwam er daarna een vervroegd einde aan zijn huurperiode.
 
Tijdens de voorbereiding op dit seizoen ging hij met de eerste selectie van Manchester City mee op trainingskamp naar Oostenrijk. Tijdens het trainingskamp tekende de jeugdinternational een nieuwe tweejarige verbintenis bij de Engelse kampioen van afgelopen seizoen.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties