Assaidi op weg naar Ajax?

Dennis Moonen
| 18 reacties
Assaidi op weg naar Ajax?
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Ajax heeft zich officieel gemeld bij Heerenveen om flankspeler Oussama Assaidi binnen te halen, weet Voetbal International. Een bod werd er wel nog niet uitgebracht.

Een tijd geleden stond de 23-jarige Marokkaan nog dicht bij een overgang naar Galatasaray maar die deal sprong toen af omdat hij er zelf niet uit geraakte met de club. Dit was ook het geval wat betreft de deal met Spartak Moskou.

Assaidi is voor landskampioen Ajax de gewenste aanvallende versterking. De aanvaller heeft in Friesland nog een contract tot medio 2013. De Amsterdammers meldden zich eerder deze zomer al voor Assaidi maar ze weigerden toen om de volle pot te betalen.

Assaidi speelde vorig seizoen een topseizoen bij Heerenveen. Samen met Luciano Narsingh (nu PSV) en Bas Dost (nu VfL Wolfsburg) vormden zij een gevreesd aanvalstrio in de Nederlandse Eredivisie.

Donderdag ontbrak Assaidi bij Heerenveen in de derde voorrondewedstrijd van de Europa League tegen Rapid Boekarest (4-0-winst). De flankspeler had last van griep.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties