Brad Friedel: "Hugo Lloris is geweldig"
Koen Schaaphok
| 4 reacties
Brad Friedel: "Hugo Lloris is geweldig"
Foto: © SC

Tottenham-keeper Brad Friedel benadrukt dat hij geen problemen heeft met de aanwezigheid van de Franse international Hugo Lloris voor de keeperspositie in Londen. De Amerikaanse international vindt dat concurrentie alleen maar de kwaliteit ten goede kan komen.

De Amerikaanse veteraan Friedel werd verwacht om, na de komst van Hugo Lloris van Lyon, meteen zijn basisplaats af te staan aan de keeper van de Franse nationale elf maar Andre Villas-Boas uitte zijn vertrouwen in de Amerikaanse sluitpost enkele uren na de komst van Lloris. Friedel beloonde het vertrouwen van de baas met een prima prestatie tegen Reading FC (3-1). Toch blijft de huidige nr. 1 van Tottenham de concurrentie voor het keepersshirt, met Hugo Lloris, Heurelho Gomes en Carlo Cudicini een positieve zaak vinden.

“Hugo stond er ineens en hij was heel vriendelijk.”, vertelt Friedel aan Sky Sports. “Hij is een geweldige keeper en we hebben met Gomes en Cudicini er nog enkelen van wereldklasse in huis. Dat is alleen maar goed voor Tottenham. We hebben een vriendelijke maar gezonde concurrentie onder de lat. Hopelijk blijven we op alle fronten strijden zodat iedereen zijn kans krijgt.”, besluit Brad Friedel.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties