Real wint inhaalmatch bij Rayo Vallecano

Sander De Graeve
| 7 reacties

Normaalgezien moest de wedstrijd gisteravond gespeeld worden. Wegens sabotage aan de lichtmasten kon ze echter niet doorgaan. Daardoor moest Michael Essien zelfs zijn huwelijk uitstellen. Real won de partij met 0- 2.

Na dertien minuten kwamen de troepen van José Mourinho al op voorsprong. Karim Benzema kon op aangeven van Di María van dichtbij binnentikken. Real kon in de eerste helft de voorsprong verdubbelen maar een schot van Modric werd gered door de doelman van Vallecano.

Cristiano Ronaldo mocht in de tweede helft vanop de stip de eindstand op het bord zetten. Thuisspeler Jordi Amat had zich schuldig gemaakt aan handspel. Real Madrid verkleint de kloof met koploper FC Barcelona tot acht punten. Barcelona heeft voorlopig nog het maximum van de punten na vijf wedstrijden.