Fortuna Sittard toch niet in Qatarese handen?

Koen Schaaphok
| 4 reacties
Fortuna Sittard toch niet in Qatarese handen?

Na de afgeketste deal van Antwerp met de Qatarezen, lijkt nu ook de Nederlandse tweedeklasser Fortuna Sittard toch niet in de zee te gaan met de steenrijke investeerders. Reden? De vertegenwoordiger kwam niet opdagen.

Het is nog steeds wachten op een bevestiging van de club maar de overname van Fortuna Sittard lijkt niet door te gaan. De club uit Nederlands Limburg had woensdagochtend om 10.00 uur een afpraak met Nacer Abdellah, maar die kwam niet opdagen.

Nacer Abdellah, een in België woonachtige Marokkaan met een sportief verleden in Nederland, zei op te treden namens de IZC Holding in Brazilië en enkele partners in Qatar. Zij wilden de club overnemen voor een bedrag tussen de twee en tweeënhalve miljoen euro. Dat bedrag was inclusief schulden. Abdellah had grote plannen met Fortuna Sittard. Hij wilde Bert van Marwijk, Kevin Hofland en Mark van Bommel bij de club betrekken. Verder wilde hij de selectie versterken, de jeugdopleiding herstructureren en binnen een paar jaar terugkeren naar de Eredivisie.



Woensdag komen het bestuur en de raad van commissarissen van Fortuna bijeen om de situatie te bespreken.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Eerste Divisie

Nieuwste reacties