Di Matteo: "Drogba is verleden tijd"

Christophe van den Boom
| 5 reacties
Di Matteo: "Drogba is verleden tijd"
Foto: © SC

Roberto Di Matteo wil dit seizoen bewijzen dat ze ook succesvol kunnen zijn zonder Didier Drogba. Dit weekend neemt Chelsea het tegen Arsenal op zonder de Ivoriaan.

In de acht jaar dat hij voor The Blues speelde, was hij een gesel voor de defensie van Arsenal. Arsène Wenger gaf eerder deze week al toe dat hij opgelucht is dat zijn team het deze keer niet tegen de Ivoriaan moet opnemen.

Maar Chelsea-trainer Roberto Di Matteo wil niet meer stilstaan bij het verleden. “Drogba was vele jaren een fantastische speler voor deze club. Maar we moeten vooruit kijken. Hij behoort tot het verleden en nu moeten we naar de toekomst kijken”, aldus de Italiaan.

Kritiek

Sinds het vertrek van de spits heeft Chelsea een andere speelstijl aangenomen. Toch vind Di Matteo het niet eerlijk dat er kritiek is op de manier waarop hij het vorige seizoen aanpakte. “Ook vorig seizoen hield ik van mijn ploeg. Ik denk dat iedereen verschillende aspecten van voetbal apprecieert. Vorig seizoen waren we erg succesvol en speelden we goed voetbal. Er wordt altijd maar naar een paar wedstrijden gekeken, maar in andere wedstrijden waren we echt goed.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties