"Ik bepaal wie er speelt bij Frankrijk en niet Wenger"

Sam Soetaers
| 3 reacties
"Ik bepaal wie er speelt bij Frankrijk en niet Wenger"
Foto: © SC

Er is een stevige rel ontstaan tussen Frans bondscoach Didier Deschamps en Arsene Wenger. De twee zijn het oneens over middenvelder Abou Diaby

Diaby keerde na lange afwezigheid terug op het hoogste niveau. Zijn rentree was echter van korte duur nadat hij uitviel in de topper van afgelopen weekend tegen Chelsea (1-2 verlies). De Fransman staat zo opnieuw drie weken aan de kant. Door die blessure mist Diaby de WK-kwalificatie-interland van Frankrijk tegen Spanje.

Arsene Wenger geeft Didier Deschamps de schuld van die blessure. "En ik heb het al eerder gezegd, als Deschamps had gewild dat Diaby mee zou doen tegen Spanje had hij hem onlangs niet moeten selecteren voor de duels met Finland en Wit-Rusland. Hij was er nota bene een jaar uit geweest. Dat was een fout van Deschamps, hij had hem rust moeten gunnen."

De bondscoach reageert erg gebeten op de uitspraken van Wenger. "Ik wil hem er even fijntjes aan herinneren dat alleen ik de beslissing maak wie ik selecteer en opstel. Alleen ik en niet Arsène Wenger."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties