United tweede na winst op Newcastle

Sander De Graeve
| 4 reacties

Manchester United spoelde gisteren de kater van de thuisnederlaag tegen Tottenham door. Het won met 0-3 bij Newcastle. De doelpunten waren van de hand van Jonny Evans, Patrice Evra en Tom Cleverley.

Manchester United begon met Rooney, van Persie, Welbeck en Kagawa in de basis erg aanvallend. De troepen van Sir Alex Ferguson kwamen snel op voorsprong. Van Persie nam een hoekschop, Jonny Evans kon United na acht minuten al op 0-1 koppen.

Nog eens acht minuten later verdubbelde Manchester de score. Rooney dit keer met de hoekschop, Patrice Evra met de afwerking. Twintig minuten voor tijd kwam United op 0-3 via Tom Cleverley. De middenvelder draaide een knap schot in de kruising.

Dankzij de overwinning komt United op plaats twee in de rangschikking. Het volgt op vier punten van leider Chelsea.