'Berlusconi naar New York voor Guardiola'

Koen Schaaphok
| 0 reacties
'Berlusconi naar New York voor Guardiola'
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het AC Milan van Silvio Berlusconi zit in de hoek waar de klappen vallen. De eigenaar van de Rossoneri ziet blijkbaar geen andere oplossing dan de trainer te halen die iedere club stiekem wel wil. Josep Guardiola.

Momenteel brengt de ex-coach van FC Barcelona een rustig sabbatjaar door in de Amerikaanse metropool New York. De succescoach won met Barcelona alles wat er maar te winnen viel en dat heeft de aandacht van de Italiaanse ex-premier gewekt. Het gaat zelfs zover dat Berlusconi hoogstpersoonlijk naar New York is afgereisd om de Spanjaard over te halen naar Milaan te komen, zo weet het Italiaanse La Repubblica.

AC Milan staat elfde in de Serie A en dat is een doorn in het oog van Berlusconi. De positie van trainer Massimo Allegri staat al enkele weken op wankele schroeven maar lijkt nu helemaal verloren te zijn na het verlies tegen rivaal Internazionale. Mocht Josep Guardiola bereid zijn tot een overstap naar Milaan, dan heeft Berlusconi alvast een 4-jarig contractvoorstel ter waarde van 24 miljoen euro klaar.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties