Casillas: "Ben geen mol"

Koen Schaaphok
| 5 reacties
Casillas: "Ben geen mol"
Foto: © SC

Real Madrid-doelman Iker Casillas heeft komaf gemaakt met de geruchten dat hij zich in de kleedkamer van zijn ploeg zou gedragen als een mol om zo trainer Jose Mourinho te destabiliseren. Op zijn Facebook-pagina noemt San Iker de roddels "ongeoorloofd."

In de Spaanse media werd gewag gemaakt van gevallen waarin Iker Casillas bepaalde geheimen uit de kleedkamer van Real Madrid naar buiten zou hebben gebracht. De doelman zou zo een machtsstrijd met Mourinho in zijn voordeel willen beslechten.

Op zijn Facebook-pagina heeft Casillas een verklaring geschreven die luidt: “De afgelopen maanden ben ik ongewild gelinkt aan een aantal affaires. Op een dag begon men te zeggen dat ik mijn ploeggenoot Cristiano Ronaldo niet meer zou aanmoedigen. Het is moeilijk om iemand te vinden die hem meer bewondert dan ik. Vervolgens zou ik een mol zijn en informatie lekken”, aldus Casillas.

Ongeoorloofd

"Na 13 jaar deel uit te maken van de mooiste club ter wereld vind ik het ongeoorloofd om zulke geruchten de wereld in te sturen. Er zou gezegd zijn dat ‘Mou’ en ik elkaar niet kunnen uitstaan. Eerlijk gezegd denk ik niet wie ik meer zou kunnen respecteren dan mijn trainer die erin geslaagd is Real Madrid terug te brengen naar de weg naar succes”, besluit Iker Casillas.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties