"Milan niet te koop"

Koen Schaaphok
| 3 reacties
"Milan niet te koop"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Adriano Galliani, CEO van de Italiaanse topclub AC Milan, reageert verbaasd op de geruchten dat de club te koop zou staan. President Silvio Berlusconi zou in gesprek zijn met partijen uit Rusland en Qatar om zijn aandelen te verkopen.

Met dat geld zou de Italiaanse ex-premier de Milanese club financieel weer gezond te maken. Complete onzin volgens Galliani. "In mijn ogen hebben de fans totaal geen reden tot klagen", aldus Galliani aan Sky Sports Italia. "Ik wil iedereen herinneren aan het feit dat Berlusconi in 25 jaar voor 28 prijzen heeft gezorgd. Ik herhaal dus mijn statement: er zijn geen gesprekken gaande rond een verkoop van Milan."

Teleurstellend

De competitiestart van Milan dit seizoen was met recht teleurstellend te noemen. De club kondigde in de zomer aan de kaart van de jeugd te trekken en geen miljoenen meer te investeren in spelers. Kort daarna vertrokken verschillende topspelers waaronder blikvanger Zlatan Ibrahimovic die een overstap naar Paris Saint-Germain verkoos. Na zeven speeldagen staat de ploeg op een teleurstellende elfde plaats met een achterstand van twaalf punten op koploper Juventus.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties