Allegri: "Winnen of we komen in degradatiegevaar"

Christophe van den Boom
| 5 reacties
Allegri: "Winnen of we komen in degradatiegevaar"
Foto: © SC

AC Milan-trainer Massimiliano Allegri vindt dat zijn club dit seizoen veel tegenslag kent. Volgens de oefenmeester staat de ploeg niet op de plaats die ze verdienen. De resultaten moeten snel volgen, anders kunnen ze wel eens in de degradatiezone belanden.

“Vanavond creëerden we kansen en werkte de ploeg hard”, aldus de coach op de persconferentie. “Maar we moeten wedstrijden gaan winnen, anders riskeren we in het gevaar van degradatie terecht te komen.”

“Wij betaalden de prijs voor de weinige kansen die Lazio had. We moeten leren om fouten te vermijden ook al kenden we goede momenten in de wedstrijd.”

De trainer vindt dat AC Milan dit seizoen onderhevig is aan pech en dat het klassement een vertekend beeld geeft. “De ploeg behaalde niet de resultaten die het verdiende. Een trainer zal altijd beoordeeld worden, maar we moeten hard werken en terug hoger klimmen in het klassement”, vertelt de Italiaan.

AC Milan verloor dit seizoen al vijf keer en verzamelde slechts zeven punten in acht wedstrijden. Dat is de slechtste seizoenstart van de Rossoneri in zeventig jaar. Op dit moment staan ze slechts drie punten boven de drie degradatieplaatsen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties