Reactie Jans: "Individuele fouten doen ons de das om"

Jans: "Individuele fouten doen ons de das om"
Foto: © SC

Ron Jans zal waarschijnlijk zijn stoel weer voelen wankelen na de nederlaag tegen Bergen. De Nederlander vindt maar geen oplossingen voor het weinig constante spel van de Luikenaars.

Johan Walckiers in Bergen

"We zijn niet beslissend genoeg en dat went nooit", aldus Jans. "Organisatorisch stond het achteraan in de eerste helft vrij goed, maar in balbezit was een pass naar voor bijna altijd balverlies. Dat is frustrerend. In de tweede helft zetten we iets meer druk, maar kunnen we geen kansen afdwingen. In de laatste vijf minuten gooi je dan alles nog weg."

"Het zijn vooral individuele fouten die ons vandaag de das omdoen. Bij de eerste goal is er geen druk op de voorzet en staat Jarju bij de tweede bal helemaal alleen. Dat kan gewoon niet. Bij de eerste goal van Nong doet Tavares een ongelukkige sliding en staat Kanu niet goed opgesteld. Maar ik wil de schuld niet bij één speler leggen, dit is een probleem van iedereen."

Jans weet ook dat de drie punten die tegen Anderlecht behaald werden nu al overboord werden gegooid. "De crisis zal wel blijven. Als trainer moet ik daarmee leven", besloot Jans.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties