Keert Lukaku in januari al terug naar Chelsea?

Mathias Dumarey
| 29 reacties
Keert Lukaku in januari al terug naar Chelsea?
Foto: © SC

Romelu Lukaku zou in januaru terug kunnen keren naar Chelsea na een uitleenbeurt van een half seizoen bij West Bromwich Albion. Chelsea-manager Roberto Di Matteo is aangenaam verrast met de progressie van onze landgenoot.

Romelu Lukaku scoorde dit seizoen al drie keer voor West Bromwich Albion. Gisteren stond hij aan het kanon op het veld van Newcastle United waar hij de enige goal van zijn ploeg voor zijn rekening nam. Het mocht wel niet baten want The Magpies waren met 2-1 te sterk.

Steve Clarke, manager van WBA, gebruikt onze landgenoot vooral als supersub. Roberto Di Matteo vindt dit niet zo leuk. Hij zou de aanvaller veel liever vaker zien starten. Maar dit neemt niet weg dat de Italiaan wel gecharmeerd is door wat Lukaku tot dus ver liet zien bij WBA. "Ik heb ondertussen de meeste wedstrijden van WBA bekeken en ik geloof dat Romelu vanaf nu toch van waarde zou kunnen zijn voor ons", aldus Di Matteo op Sky Sports.

De kans bestaat dus dat Chelsea in de volgende transferperiode in januari Lukaku terug zal roepen. "Het is leuk te weten dat we nog een optie achter de hand hebben die ons niets zal kosten. Het volstaat voor ons dat Lukaku blijft scoren zodat we haast niet anders kunnen hem terug te roepen naar Londen", besluit Di Matteo.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties