Harry Redknapp wil niet naar Blackburn

Koen Schaaphok
| 0 reacties
Harry Redknapp wil niet naar Blackburn
Foto: © SC

De zoektocht van het Engelse Blackburn Rovers naar een nieuwe trainer gaat onverminderd voort. Na geruchten dat Diego Maradona en Roy Keane de tweedeklassers zouden gaan trainen, wordt nu Harry Redknapp aan Blackburn gelinkt. De ex-coach van o.a. Tottenham heeft echter geen interesse.

De 65-jarige Harry Redknapp zit sinds juli zonderclub. Hij werd bij Tottenham Hotspur de deur gewezen en sindsdien gonst het van geruchten rond de Engelsman. Nu zou het Blackburn Rovers zijn die zich willen verzekeren van de diensten van Redknapp. “Daar klopt helemaal niets van”, verzekert hij.

Golf

"Het is niet iets wat ik nu wil doen en in de toekomst ook niet. Het is niets voor mij", aldus de werkloze coach aan Sky Sports. "Als er iets leuks langskomt, wil ik altijd wel eens kijken maar voorlopig is dat er nog niet", aldus Redknapp, die zich naar eigen zeggen wel begint te vervelen. “Het jeukt weer om aan de slag te gaan. Het enige wat ik kan doen is golfen maar ik slaag er alleen maar in om golfballen te verliezen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties