'Messi eist 15 miljoen per jaar'

Koen Schaaphok
| 22 reacties
'Messi eist 15 miljoen per jaar'
Foto: © SC

Lionel Messi onderhandelt met FC Barcelona over een nieuw contract. Naast een van de beste voetballers ter wereld, wil de Argentijn naar verluidt ook bekend gaan staan als een van de best betaalde spelers. Messi zou 15 miljoen euro per seizoen willen verdienen.

Even verduidelijken: het nieuws werd door de Spaanse sportkrant AS bekend gemaakt. AS staat bekend als Madrileens getint dus dat betekent dat de informatie toch best niet klakkeloos voor waarheid moet worden aangenomen.

Volgens onze Spaanse collega’s zou Messi een hoger salaris wel zien zitten, ondanks dat de Argentijn nu een kleine 10 miljoen euro per jaar verdient. 15 miljoen euro blijft echter een groot bedrag, zelfs voor Barcelona. Mocht de club ingaan op de eis van Messi, dan zou laatstgenoemde ineens het dubbele verdienen van zijn medespelers.

Onrealistisch

Wat als er niet tot een overeenkomst wordt gekomen? In Madrid zijn ze alvast duchtig begonnen met speculaties over een vertrek van Messi naar een andere topclub. Toch is dat niet meteen een realistisch scenario, aangezien De Vlo al meerdere malen heeft verklaard voor altijd bij FC Barcelona te willen blijven.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties