Mignolet wint bij Fulham

Fabian Morren
| 5 reacties

Simon Mignolet en Sunderland hebben een knappe 1-3-zege geboekt op het veld van Fulham. Voor Sunderland een belangrijke zege, want de club staat in de gevarenzone.

Het werd een enerverende wedstrijd voor Fulham. Al snel in de wedstrijd moest de thuisploeg met tien verder na de uitsluiting van aanvoerder Brede Hangeland.

Na rust profiteerde Sunderland van die man meer. Steven Fletcher zorgde voor de 0-1. Op dat moment had Fulham-coach Martin Jol al twee keer noodgedwongen moeten wisselen.

Fulham vocht terug en Mladen Petric stelde gelijk. Enkele minuten later zorgde Carlos Cuellar voor een nieuwe voorsprong. Stephane Sessègnon nam vervolgens alle twijfels weg. Sunderland schuift dankzij deze zege op het in het klassement.