Wenger wil Walcott absoluut behouden

Mathias Dumarey
| 3 reacties
Wenger wil Walcott absoluut behouden
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Theo Walcott is einde contract deze zomer, maar hij mag absoluut niet vertrekken bij Arsenal in de winter. Arsène Wenger wil hem heel graag houden in het Emirates Stadium.

Theo Walcott weigerde tot dus ver nog steeds om zijn contract dat volgende zomer afloopt te verlengen bij The Gunners. De flankspeler mag ondanks dit feit absoluut niet vertrekken tijdens de winter van Arsène Wenger.

Walcott zou recent een aanbieding van Arsenal gekregen hebben om zijn contract te verlengen met een weekloon van 93.000 euro. Dat zag de vlugge aanvaller echter niet zitten en dus ging hij er niet op in. Wenger blijft echter geloven dat hij Walcott toch nog zal kunnen overtuigen om te blijven en dus mag hij niet weg.

Ook Jack Wilshere hoopt dat Walcott toch gaat bijtekenen in Londen. "Hij is een Engelsman en ik vind het echt tof om hem hier in de kleedkamer te hebben. Maar hij moet weten wat hij wil en het bestuur moet weten wat het hem wil bieden. Ik hoop alleszins dat hij bijtekent", aldus de Engelsman op de BBC. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties