Godin: "Meedoen om de titel"

Christophe van den Boom
| 2 reacties
Godin: "Meedoen om de titel"
Foto: © SC

Atlético Madrid is aan een sterk seizoen bezig en dat doet hopen en dromen. Diego Godin gelooft dat Atlético kans maakt op de titel, al beseft hij dat het moeilijk zal worden.

In de competitie verloor de ploeg slechts één wedstrijd en speelde het ook maar één keer gelijk. Van de twaalf wedstrijden won het de overige tien, waardoor het nu drie punten minder heeft dan FC Barcelona, dat één wedstrijd meer won.

De ploeg van Thibaut Courtois heeft vijf punten voorsprong op stadsrivalen Real Madrid. Nu dat het seizoen bijna halverwege is, gelooft Godin in de titel. “Op papier lijkt het misschien onmogelijk. Het zal erg moeilijk zijn, enkel al omwille van het budget en hun prestaties de afgelopen jaren”, verklaart de verdediger op de website van de FIFA.

“Op dit moment kunnen we meedoen om het kampioenschap. Het is geen toeval dat we tweede staan op de ranglijst. We zullen moeten zien waar we staan aan het einde van het seizoen. We proberen iedere wedstrijd te winnen en kijken niet te ver vooruit”, besluit de Uruguayaan.

Dit weekend neemt de ploeg van trainer Diego Simeone het op tegen Sevilla. Volgende week staan ze tegenover leider FC Barcelona.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties