Robinho berust in langer verblijf bij Milan

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Robinho berust in langer verblijf bij Milan
Foto: © SC

Blijft Robinho ook na januari bij AC Milan of toch niet? De Braziliaan zelf berust in zijn lot: "De club wil me niet verkopen."

Er wordt al een tijdje gespeculeerd over een terugkeer van Robinho naar zijn vaderland Brazilië waar hij aan de slag zou kunnen gaan bij FC Santos, zijn oude club. "Ik heb bij die club een verleden en het zou voor mij absoluut geen probleem zijn om met hen een akkoord te bereiken", zegt Robinho in Globo Esporte.

"Mijn liefde voor Santos zal eeuwig duren, maar er zijn meer clubs in mij geïnteresseerd en ze praten allemaal met AC Milan. Ik ben een prof en ik ga voor mezelf wel uitmaken wat het beste voor me is. Milan wil me niet verkopen en ik heb niet de intentie om nu te praten met een club die me er graag bij wil en me een kans wil geven", gaat Robinho verder.

Robinho zou volgens sommige bronnen al een akkoord hebben met Santos en in ruil zou Felipe Anderson de omgekeerde beweging maken met nog een geldsom erbij. De totale waarde van de transfer zou zo'n acht miljoen euro moeten bedragen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties