Vertonghen en Dembele beleven grote pret in Tottenham

Nicolas Delacourt
| 2 reacties
Vertonghen en Dembele beleven grote pret in Tottenham
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Jan Vertonghen en Moussa Dembélé amuseren zich opperbest bij Tottenham Hotspur dat netjes in de buurt van de beoogde vierde plaats blijft. Beide Belgen krijgen uitstekende kritieken. "Voor de paparazzi zijn we nog niet belangrijk genoeg, maar in de kleedkamer noemen we Moussa wel al Blackham."

Altijd iets te beleven

Dembele speelde in Engeland eerst voor Fulham, net als Tottenham een Londense club. “Ik loop hier intussen al 2,5 jaar rond, voel me hier supergoed. Er is altijd iets te beleven, echt voor alle soorten mensen. En er lopen hier veel soorten mensen rond. Ik ken eigenlijk niemand die iets negatiefs aan Londen vindt. Maar persoonlijk verkies ik toch Antwerpen. Ik ken er blind mijn weg, mijn familie en vrienden wonen nog ginds…” aldus Ti Ta Tovenaar aan Het Nieuwsblad.

Opperbelgen

Jan Vertonghen verhuisde afgelopen zomer van Ajax naar Londen. Hij beleefde een topjaar: kampioen met Ajax, verkozen tot beste speler van de Eredivisie, een toptransfer én een knap parcours met de Rode Duivels. “Er is afgelopen maanden inderdaad nogal wat enthousiasme ontstaan rond de nationale ploeg. Dat geeft een goed gevoel natuurlijk, ook al speel ik al zoveel jaren in het buitenland, we blijven wel in de eerste plaats Belg. Uiteindelijk hebben we nog steeds meer de helft van ons leven in België gewoond. En als we bij de nationale ploeg spelen zijn we Opperbelgen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties