Chadli: "Wil kans op titel niet laten liggen"

Chadli: "Wil kans op titel niet laten liggen"
Foto: © SC

Nacer Chadli werd de voorbije dagen nadrukkelijk in verband gebracht met het Turkse Galatasaray. De supporters van Twente hoeven echter niet te vrezen, want de Rode Duivel heeft nog maar eens bevestigd dat hij tot het einde van het seizoen blijft.

"Ik wil voorlopig bij FC Twente blijven", zegt hij in het Algemeen Dagblad. "We hebben een kwalitatief goede en leuke groep, dat blijkt ook weer op het trainingskamp hier, waarmee we de landstitel kunnen pakken. Die kans wil ik niet laten liggen door overhaast een transfer te maken."

Na al het blessureleed van het begin van het seizoen wil Chadli nu zijn ploeg weer op sleeptouw nemen. "Misschien dat het zware programma daarbij een rol speelde, dat weet je nooit precies", vervolgt Chadli. "In die zin wordt het vanaf nu vrij overzichtelijk. Waar we voor de winterstop al 34 officiële wedstrijden speelden, met alle blessures van dien, hebben we er nu nog zestien voor de boeg. Een licht programma. We kunnen ons nu echt focussen op de strijd om het kampioenschap."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties