Giggs: "Beslis pas op het einde van het seizoen"

Giggs: "Beslis pas op het einde van het seizoen"
Foto: © SC

Ryan Giggs heeft nog geen beslissing genomen over zijn toekomst. De 39-jarige speler van Manchester United zal pas op het einde van het seizoen beslissen of hij er nog een jaartje bij doet.

Giggs tekende de laatste jaren steeds een contract van één seizoen. Nu wacht hij echter het einde van het seizoen af om te zien hoe zijn prestaties evolueren. Tegen West Ham toonde het clubicoon van United zich nog beslissend met een assist voor Robin van Persie. "Ik geniet van het voetbal momenteel, maar het einde van het seizoen is nog een paar maand weg en je weet nooit wat er kan gebeuren."

"Ik zal zien hoe ik me voel en wat ik nog bijdraag en dan zal ik met de manager samenzitten", aldus Giggs in de Sunday People. "Ik moet iets bijbrengen, maar ik moet me ook amuseren op training en op match. Ik heb het makkelijker als de jonge spelers denk ik. En dat is omdat de manager erkent dat ik andere betrachtingen heb op dit punt. Pas op, ik moet ook wel fit zijn, anders zou ik niet kunnen concurreren met de rest van de groep."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties