Barcelona raakt niet voorbij Malaga

Barcelona heeft in eigen huis 2-2 gelijkgespeeld tegen Malaga. Daarmee heeft Malaga een behoorlijke tot goede kans om zich volgende week verrassend te plaatsen voor de halve finales van de Copa del Rey.

Malaga was in Camp Nou zelfs halfweg de eerste helft op voorsprong gekomen dankzij Iturra. Dat was ook het moment voor de thuisploeg om een tandje hoger te schakelen. Binnen de vijf minuten leverde dat twee doelpunten op: eentje van Lionel Messi en een van Puyol. Verder dan 2-1 raakte Barcelona echter niet meer, waardoor de terugwedstrijd sowieso spannend zou gaan worden.

In de slotminuut maakte Ignacio Camacho de hoop voor Malaga nog iets groter door alsnog de gelijkmaker te scoren voor de bezoekers. De terugwedstrijd in Malaga is er volgende week woensdag. Barcelona weet nu al dat het zal moeten scoren om door te gaan in de Copa del Rey.