Haagdoren: "Blij dat we weer kunnen voetballen"

Fabian Morren
| 0 reacties
Haagdoren: "Blij dat we weer kunnen voetballen"
Foto: © SC

Lommel United haalde tijdens de afgelopen transferperiode de genoodzaakte vervanger voor de vertrokken Alessandro Cerigioni. Het huurt de pas 18- jarige Leandro Trossard van provinciegenoot RC Genk, dat eerder al Gaethofs en Jutten stalde bij de Noord- Limburgse club.

Aanstaande zondag speelt Lommel United de Limburgse derby op het veld van Sint-Truiden dat zelf acht spelers zag vertrekken tijdens de voorbije transferperiode.

Een strijdlustige Lommelcoach Philip Haagdoren blikt vooruit in HLN. “Ik begrijp dat pers en voetballiefhebbers het nu volop over derbykoorts hebben, maar daar gaat het wat mij betreft even niet om. We moeten nu even aan ons zelf denken, er is immers nog altijd dat vraagteken sinds het vertrek van Cerigioni en het uitvallen van Dekelver.”

Na de verloren duels tegen Eupen en Antwerp, en daarenboven de twee voetballoze weekends komt de match op Staaien misschien wel te vroeg voor Haagdoren en de zijne? “Ja en nee”, antwoordt de ex-spelverdeler van de Limburgse club. “Ja, we hadden wat extra tijd nodig en nee, goed dat we weer kunnen voetballen.”

Lommel United was door het barre winterweer genoodzaakt om in zaal te trainen, dit terwijl STVV buiten kon blijven doortrainen op de kunstgrasvelden van de jeugd. “Dat kunstgras betekent voor hen wel degelijk een extra voordeel maar zoals gezegd, we zullen er zondag staan", aldus Haagdoren.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (H)
Lommel SK Lommel SK 16:00 SK Deinze SK Deinze

Nieuwste reacties