Bosnië, Oekraïne en Chili winnen hun wedstrijd

Bosnië, Oekraïne en Chili winnen hun wedstrijd
Foto: © SC

Vandaag worden overal in de wereld vriendschappelijke interlands afgewerkt. Bosnië nam makkelijk de maat van Slovenië en Oekraïne won lichtjes verrassend tegen Noorwegen.

Noorwegen – Oekraïne 0-2

Oekraïne en Noorwegen kwamen elkaar tegen in Sevilla. Noorwegen staat tweede in zijn poule, terwijl Oekraïne nog niet kon winnen in de WK-campagne. Een overwinning is dan ook een opsteker voor de Oost-Europeanen. Morozyuk en Yarmolenko zorgden voor de doelpunten.

Slovenië – Bosnië-Herzegovina 0-3

Bosnië is aan een goede WK-kwalificatiecampagne bezig. Na 4 speeldagen staan ze op kop in een poule met Griekenland en Slovakije, tegenstander van België vanavond. In de oefenpartij tegen Slovenië trokken ze de lijn door. Ibisevic en Pjanic maakten de tweede helft overbodig, tien minuten voor tijd zette Svraka de eindstand op het scorebord.

Hongarije – Wit-Rusland 1-1

In de vooravond ontmoetten Hongarije en Wit-Rusland elkaar in Belek, de Turkse stad waar onder andere Beerschot dit jaar op winterstage ging. Geen van beide ploegen kon uiteindelijk winnen: het werd een 1-1 gelijkspel. De doelpunten waren van Szabics voor Hongarije en Volodko bij Wit-Rusland.

Chili – Egypte 2-1

Egypte kon zich niet plaatsen voor de Afrika Cup en blijft verder aanmodderen. Nu verloor het ook van Chili. Mohamed Salah kon enkel de eer redden, nadat Vargas en Carmona hadden gescoord voor Chili.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties