Besiktas wint topper van Fenerbahçe

Besiktas heeft de punten thuisgehouden tegen Fenerbahçe. Na 90 minuten stond er een 3-2 eindstand op het scorebord. Daardoor springt Besiktas over Fenerbahçe naar de tweede plaats in de stand, op vijf punten van leider Galatasaray.

Besiktas – Fenerbahçe 3-2

Sow had de bezoekers halfweg de eerste helft nochtans op voorsprong gebracht, maar nog voor de rust was het al terug 1-1. Schlemiel van de avond werd Dirk Kuyt, die een eigen doelpunt maakte. In de tweede helft maakte Sow zijn tweede van de avond enkele minuten nadat Niang de thuisploeg op voorsprong had gebracht.

Daardoor leken we op weg naar een gelijkspel in Istanboel, maar Sahan besliste er in de slotminuut anders over. Door de zege springt Besiktas ook over Fenerbahçe naar plek twee in de stand.