Rafa Benitez wil aan de slag blijven in Engeland

Timothy Collard
Timothy Collard
| 0 reacties
Rafa Benitez wil aan de slag blijven in Engeland
Foto: © SC

Rafael Benitez vertrekt aan het einde van dit seizoen bij Chelsea, dat staat vast. De interim-manager ligt sinds zijn aanstelling overhoop met de aanhang van de club en kon de harten van de fans nooit veroveren. De Spanjaard hoopt echter wel aan de slag te blijven in Engeland.

Benitez houdt bij Chelsea het zitje warm voor zijn opvolger en probeert ondertussen de club toch nog naar successen te leiden. Zo staat hij met The Blues in de halve finales van de FA Cup en in de kwartfinales van de Europa League. “Als we nog een prijs kunnen pakken en we eindigen in de top drie, dan zou dat fantastisch zijn en is iedereen blij. Dat is op dit moment mijn grote doel”, vertelt de Spaanse coach aan BBC.

“Ik hou van winnen en ik wil altijd voor de prijzen spelen. Ik wil graag bij een topclub aan de slag blijven, en waarom niet in Engeland?”, besluit Benitez. De Spanjaard kende zijn grootste successen met Liverpool. Met The Reds won hij in het seizoen 2004-2005 de Champions League ten koste van AC Milan.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties