Messi verhuist na dispuut met buren

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 7 reacties
Messi verhuist na dispuut met buren
Foto: © SC

Lionel Messi verhuist omwille van een dispuut met zijn buren. De ster van FC Barcelona klaagt vooral over de luidruchtige feestjes die in zijn buurt worden georganiseerd.

Momenteel woont Messi in de Pedralbes-wijk in Barcelona. Zijn huidige buren bezorgden de Argentijn de voorbije maanden echter heel wat grijze haren. Vooral de luidruchtige feestjes zorgen ervoor dat de superster binnenkort gaat verhuizen.

Messi bouwde aanvankelijk nog een hoge muur om de geluidsoverlast tegen te gaan. Die bleek dan weer illegaal en zijn buren dreigden met een rechtzaak tegen de voetbalster.

De Argentijn neemt binnenkort zijn intrek op een domein in het rustige kuststadje Castelldefels. Dat meldt Het Laatste Nieuws. De nieuwe thuis van Messi ligt op zo’n twintig kilometer van Barcelona. Het domein beslaat zo’n tienduizend vierkante meter. De Argentijn betaalde naar verluidt een miljoen euro.

De huizen op het domein zijn wel nog aan een grondige renovatie toe. Een klusje voor de broer van de Argentijnse superster. Verwacht wordt dat de verbouwingen een maand in beslag nemen en dat Messi dan van zijn nachtrust kan genieten.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties