Wenger dwingt zijn spelers om erehaag te vormen

Frank Deckers
| 11 reacties
Wenger dwingt zijn spelers om erehaag te vormen
Foto: © SC

Arsene Wenger heeft donderdag gezegd dat Robin van Persie met respect zal worden behandeld als hij terugkeert naar het Emirates-stadion dit weekend. Er was twijfel over de traditionele erehaag voor de kersverse kampioen.

Arsenal moet naar goede traditie een erehaag vormen voor de nieuwe kampioen. Er was sprake dat de spelers en de supporters dit niet zagen zitten. Wenger heeft de Britse pers echter gerust gesteld. Hij zal zijn spelers dwingen om het sportieve gebaar te maken. Mogelijk schiet dit initiatief wel in het verkeerde keelgat van de supporters. Zij vinden dat Van Persie de grootste verrader ooit is.

“We moeten respect tonen voor Robin van Persie zoals we dat doen voor iedere speler die lange tijd voor Arsenal uitkwam. Het maakt niet uit of hij nu kampioen is of niet, ik wil een goede match zien en van United winnen”, aldus Wenger.

Wenger is niet alleen op zijn hoede voor de ex-Arsenal-speler. “Het zou voor ons gevaarlijk zijn om alleen te focussen op Robin van Persie. Hun ploeg bulkt van de spelers die goals kunnen maken. Van Persie is maar een van de meerdere gevaren”, zegt de manager tijdens een persconferentie.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties