Benitez: "We staan nog niet in de finale"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 0 reacties
Benitez: "We staan nog niet in de finale"
Foto: © SC

Donderdagavond neemt Chelsea het in de Europa League thuis op tegen FC Basel. In de heenwedstrijd verwierven Hazard en co een prima uitganspositie, maar manager Rafa Benitez waarschuwt zijn manschappen.

“Mijn zorg is dat we denken dat we al in de finale staan”, vertelt de Spaanse oefenmeester op de persconferentie voorafgaand op de return. “Basel zal naar hier komen om doelpunten te maken”, meent Benitez.

Op bezoek bij Tottenham scoorden de Zwitsers twee doelpunten en behaalden ze een knap gelijkspel. “Net als tegen Tottenham, ben ik er zeker van dat ze ook nu aanvallend voor de dag zullen komen. Dat zag je ook al in de tweede helft van de heenwedstrijd. Het is voor hen de enige manier om de finale te bereiken”, aldus Benitez.

De Spanjaard waarschuwt zijn team echter voor onderschatting. “Iedereen moet beseffen dat het zwaar gaat worden. We spelen tegen een sterke tegenstander die gevaarlijk is en buitenshuis makkelijk scoort. Een zege staat op nummer één, daarna denken we pas aan de Europa Leaugefinale.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties