Inter krijgt pak slaag op laatste speeldag, AC Milan wordt nog derde

Bjorn De Cock
| 47 reacties
Inter krijgt pak slaag op laatste speeldag, AC Milan wordt nog derde
Foto: © SC

Inter Milaan had er al een zwak seizoen opzitten en dat was niet anders op de laatste speeldag. Udinese won met zware 2-5 cijfers. AS Roma won de topper tegen Napoli.

Inter Milaan - Udinese 2-5

Inter Milaan kon voor eigen fans geen zoveelste nederlaag verhinderen. De Milanese club heet er een slecht seizoen opzitten en sluit het seizoen af op de negende plaats. Udinese speelde een sterke wedstrijd en sluit het seizoen af op een vijfde plaats. Udinese heeft hierdoor recht op het laatste Europese ticket.

AS Roma - Napoli 2-1

AS Roma won de topper op de laatste speeldag door met 2-1 te winnen van Napoli. Roma kwam op 2-0 voorsprong en gaf het niet meer uit handen. Wie anders dan Cavani scoorde de aansluitingstreffer tegen AS Roma. Napoli was al zeker van de tweede plaats, AS Roma eindigt op een 6e plaats.

Siena - AC Milan 1-2

AC Milan sluit het seizoen af met een overwinning. AC Milan begon stroef aan het seizoen maar kwam er onder meer dankzij de transfer van Balotelli wat door naar het einde toe. Siena was al zeker van degradatie en speelde dus enkel nog voor de prestige. Dankzij deze overwinning gaat AC Milan alsnog met een mooie derde plaats lopen.

Palerma - Parma 1-3

Cagliara - Lazio 1-0

Pescara - Fiorentina 1-5

Torino - Catania 2-2

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties