Finnbogason: "Op vakantie nadenken over toekomst"

Finnbogason: "Op vakantie nadenken over toekomst"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Alfred Finnbogason speelde een uitstekend seizoen in Nederland. Met 24 rozen won hij brons in de Nederlandse topschutterstand. Maar waar speelt de IJslander volgend seizoen?

Twee seizoenen geleden speelde Finnbogason nog op Daknam. De aanvaller slaagde er echter nooit in om echt door te breken bij Lokeren. Via het Zweedse Helsingborgs IF ging het naar de Nederlandse Eredivisie. Na een jaartje sc Heerenveen staan de topclubs te springen om de handtekening van 12-voudig international.

“Ik ben eerst en vooral toe aan vakantie”, bekent de IJslander op NUSport. “Het is al bijna twee jaar geleden dat ik nog eens heb kunnen rusten. Ik merk echt dat ik moe ben.”

En waar speelt het goudhaantje volgend seizoen? Tal van topclubs willen de aanvaller maar wat graag inlijven. Zelf ziet Finnbogason een verlengd verblijf bij Heerenveen ook wel zitten. “Ik kan er eigenlijk weinig over zeggen. Ik heb zelf alvast nog geen contact gehad met een club. Op vakantie ga ik eens goed nadenken over mijn toekomst. En als er geen club uit de bus valt, speel ik volgend seizoen met plezier voor Heerenveen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties