Puyol eert Vilanova en Abidal tijdens huldiging

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties
Puyol eert Vilanova en Abidal tijdens huldiging
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

FC Barcelona paradeerde afgelopen zondag door de Catalaanse hoofdstad om de landstitel te vieren met de talrijk opgekomen fans. "Maar het belangrijkste is dat Tito en Eric nog bij ons zijn", riep Carles Puyol uit.

Na een jaartje logeren in Madrid huist de Spaanse kampioenentrofee opnieuw in Camp Nou. Zondag trok de rood-blauwe stoet door de straten van Barcelona om het kleinood te showen aan de supporters. Al lag de nadruk vooral op het menselijke aspect van het voetbalwereldje.

“Ik ben enorm trots om de prijs mee te nemen naar Barcelona”, aldus Tito Vilanova in de Spaanse media. “Ik wil vooral de fans bedanken voor de steun die we hebben gekregen tijdens de goede én de slechte momenten. Ook de technische staff heeft een huzarenstukje verricht.”

Toch kwamen de mooiste woorden uit de mond van aanvoerder Puyol. “Het is een moeilijk jaar geweest, maar we hebben La Liga gewonnen. Maar het belangrijkste is dat Tito en Eric nog bij ons zijn (Vilanova en Abidal kregen beiden af te rekenen met kanker, nvdr.). Laten we deze verdiende titel nu vieren. En volgend jaar willen we meer!”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties