Al 600 vrouwen hebben zich gemeld voor spionkop Rode Duivels

Frank Deckers
| 8 reacties
Al 600 vrouwen hebben zich gemeld voor spionkop Rode Duivels
Foto: © SC

Al ruim 600 vrouwen kregen een plaats in het uitverkochte Koning Boudewijstadion dankzij de vijfde Duiveluitdaging. De Rode Duivels streven naar de grootste vrouwelijke spionkop van het Belgische voetbal. Er zijn nog 500 plaatsen beschikbaar.

De vrouwen moeten via Facebook bewijzen dat ze vurige supporters zijn van de Rode Duivels, als ze dat doen krijgen ze de kans om een ticket te kopen. "Er stromen duizenden foto's en filmpjes van vrouwen binnen die een plaats in het vrouwenvak willen bemachtigen", aldus de KBVB in Het Laatste Nieuws.

"Er is een vrouwenvoetbalploeg die een haka-ritueel voor de Rode Duivels opvoert. Er zijn nonnetjes die een lied voor de Duivels zingen en veel meisjes die een eigen bedachte choreografie dansen. Ontelbaar veel vrouwen creëerden een hoogstpersoonlijke tricolore outfit. En er zijn dames die hun auto, zichzelf en hun huis versieren om een plek in het vrouwenvak te bemachtigen."



"Als de vrouwen het vak gevuld krijgen, zal een delegatie Rode Duivels tijdens een speciaal georganiseerde trainingswedstrijd een luxe sparringpartner zijn voor vrouwelijke voetballers en zal de nationale ploeg het vrouwenvoetbal de aandacht geven die het absoluut verdient", liet de KBVB nog weten.

Hieronder ziet u enkele foto’s van de vrouwelijke supporters:

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties