Van Hooijdonk aan de slag als trainer bij Feyenoord

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 1 reacties
Van Hooijdonk aan de slag als trainer bij Feyenoord
Foto: © SC

Pierre Van Hooijdonk gaat zich ontfermen over de beloften van Feyenoord Rotterdam. De Nederlander komt op die manier opnieuw thuis in 'zijn Kuip'.

Van Hooijdonk speelde van 2001 tot 2003 voor de Rotterdammers. In 2007 keerde de Nederlander nog eens terug naar De Kuip om er zijn actieve loopbaan af te sluiten. En nu gaat de 46-voudig international met de gouden traptechniek aan de slag als coach van de beloften van Feyenoord. Een taak die hij samen met ex-doelman Patrick Lodewijks op zich neemt. Dat schrijft Sporza.

In Rotterdam is het clubbestuur tevreden dat een clubicoon terugkeert naar het thuisfront. Maar ook Van Hooijdonk zelf is blij met de kans. “Het is bijzonder voor mij om in een nieuwe rol terug te keren bij Feyenoord. Ik kijk er dan ook naar uit om met die jonge talenten aan de slag te gaan. Bovendien kan ik op die manier voor mezelf uitmaken of ik verder wil als coach.”

Van Hooijdonk is nochtans niet aan zijn proefstuk toe als oefenmeester. Meteen na zijn actieve carrière behaalde hij al zijn trainersdiploma. In 2011 was de Nederlander eventjes assistent-bondscoach van Turkije.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties