"Aimar keert terug naar River Plate"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 16 reacties
"Aimar keert terug naar River Plate"
Foto: © SC

Pablo César Aimar keert zo goed als zeker terug naar de club waar het voor hem allemaal begon. De 33-jarige middenvelder lijkt Benfica in te ruilen voor River Plate.

Aimar is einde contract bij Benfica en was afgelopen seizoen lang niet meer zeker van een basisplaats bij de club uit Lissabon. Zo startte hij geen enkele competitiewedstrijd in de basis in Portugal. De spelmaker lijkt er dan ook voor te kiezen om terug te keren naar de club waar het voor hem allemaal begon.

River Plate, waar ook voormalig Frans international David Trezeguet speelt, zou al contact gehad hebben met de zaakwaarnemer van Aimar. Ook vorig seizoen lonkte de Argentijnse club al naar de middenvelder, maar die koos er toen voor om zijn contract bij Benfica te verlengen.

Aimar speelde tussen 1997 en 2000 al voor River Plate, alvorens naar Valencia te verhuizen. Hij speelde vijf seizoenen voor Los Che en speelde maar liefst 162 competitiewedstrijden voor de club. Daarna speelde hij nog voor Zaragoza en de afgelopen vijf seizoenen verdedigde hij de kleuren van Benfica.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Primeira Liga

Nieuwste reacties