Pak jij die reis naar de Wereldbeker?

Redactie
| 0 reacties
Pak jij die reis naar de Wereldbeker?
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Je kan tijdens de Confederations Cup een unieke prijs pakken om naar Brazilië te gaan op reis tijdens de wereldbeker. Maar er zijn ook nog andere prijzen te winnen. Lees hier welke ...

Morgenavond komt de Confederations Cup tot een einde. De punten die je kan scoren bij Unibet zijn nu verdrievoudigd. Iedereen maakt dus nog steeds kans om een mooie geldprijs of een ipad te winnen. Of wie weet pak jij wel die reis naar Brazilië tijdens de wereldbeker van volgend jaar. Speel mee met Unibet en kijk hoever je komt.

Het enige wat je moet doen is geld inzetten op wedstrijden van de Confederations Cup. Zowel voor een wedstrijd als tijdens de wedstrijd via live-betting. Per inzet die je doet kan je punten verzamelen. Hoe verder we komen in het toernooi, hoe meer punten je kan verzamelen. Je kan dus nog steeds prijzen winnen bij Unibet.

Opmerkelijk: als je geld inzet op weddenschappen van Wimbledon, dan kan je ook een reis winnen naar de ATP-finales in Londen. Het houdt niet op met de mooie prijzen dus bij Unibet.

Stel nu uw bonus van 60 euro veilig op Unibet! Registreer je op www.unibet.be/voetbalkrant en verdien zomaar geld. Wie gaat met de eindwinst gaan lopen? Zowel bij een keuze voor Spanje als voor Brazilië levert je gratis bonus van 60 euro al 156 euro op. Speel dus zeker mee.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Confederations Cup

Nieuwste reacties