Alderweireld: "Vierde titel pakken met Ajax"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 11 reacties
Alderweireld: "Vierde titel pakken met Ajax"
Foto: © SC

Toby Alderweireld is opnieuw aan de slag in Amsterdam. De Rode Duivel aasde op een transfer, maar kijkt tegen een extra seizoen Nederland aan.

Alderweireld wil in de voetsporen van Jan Vertonghen treden. Laatstgenoemde verkaste een jaar geleden richting Londen om er voor Tottenham Hotspur te voetballen. Ook Alderweireld droomt van een transfer, maar de verdediger lijkt vooralsnog veroordeeld tot een seizoen extra in de Eredivisie.

Vooral Bayer Leverkusen toonde concrete interesse in de 23-voudig Rode Duivel. De roodhemden legden vorige week immers Emir Spahic vast. De Bosnische international is, net als Alderweireld, een centrale verdediger. De kans lijkt dus groot dat laatstgenoemde een verhuis richting Duitsland mag vergeten.

Alderweireld zelf heeft nog overeenkomst voor één seizoen in de ArenA. Bovendien maakt hij er geen geheim van desnoods nog een seizoen extra in Nederland te spelen. Ondertussen bereidt de Rode Duivel zich al voor met Ajax in Oostenrijk.

"We zijn er opnieuw aan begonnen", aldus Alderweireld in de Nederlandse media. "Een transfer? Als er een mooie aanbieding uit de bus valt, is dat mogelijk. Maar dat is momenteel niet het geval. Ik vind het ook niet erg om een vierde titel te pakken met Ajax."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties