Anelka moet Lukaku doen vergeten bij West Brom

Timothy Collard
Timothy Collard
| 3 reacties
Anelka moet Lukaku doen vergeten bij West Brom
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Nicolas Anelka wordt wellicht de nieuwe aanvalsleider van West Bromwich Albion. De transfervrije aanvaller moet enkel nog de medische keuring doorstaan, alvorens een contract te ondertekenen. Dat meldt The Daily Mail.

De Baggies moesten op zoek naar een nieuwe spits, nadat de huurovereenkomst van Rode Duivel Romelu Lukaku afliep. Verschillende namen deden de ronde bij West Brom, maar uiteindelijk zou de club zijn pijlen nu toch richten op de inmiddels 34-jarige Anelka.

Als beide partijen een akkoord bereiken, begint de Fransman aan zijn zoveelste avontuur in zijn carrière. Hij speelde in zowat heel Europa en versleet al vijf Engelse clubs. Zijn laatste clubverband was bij Juventus, dat hem weghaalde bij het Chinese Shanghai Shenhua.

Hoog salaris

De salariseisen van Anelka zouden mogelijk wel nog een struikelblok kunnen vormen voor West Brom, dat niet happig is om met geld te smijten. Mochten de onderhandelingen met de ervaren Fransman op niets uitlopen, dan houdt de club wel nog Franco Di Santo (Wigan Athletic, nvdr) en Salomon Kalou (Lille, nvdr) achter de hand.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties