AS Roma-icoon Totti begint aan zijn laatste seizoen

Bjorn De Cock
| 9 reacties
AS Roma-icoon Totti begint aan zijn laatste seizoen
Foto: © SC

De 36-jarige Francesco Totti begint aan zijn laatste seizoen bij de club van zijn liefde. De Italiaan zei op de persconferentie van de shirtvoorstelling van AS Roma dat het zijn laatste seizoen wordt.

Francesco Totti zal de geschiedenisboeken ingaan als één van de beste spelers van zijn generatie. Opmerkelijk in deze tijden is dat Totti nooit voor het geld gekozen heeft maar altijd voor de club die het nauwst aan zijn hart ligt. De middenvelder speelde maar liefst 22! seizoenen voor de Italiaanse club. Het hoogtepunt van Totti zijn carrière was de wereldtitel met Italië in 2006.

Vorig seizoen scoorde de middenvelder van AS Roma nog 12 doelpunten in 34 wedstrijden. Hij is de speler met het meeste aantal wedstrijden (668) op de teller voor AS Roma, staat in Het Nieuwsblad. Hij is ook de topschutter aller tijden voor AS Roma met 281 doelpunten. Francesco Totti kon zijn club maar één keer de titel schenken. Dit geschiedde in  2001. Maar met Totti weet je nooit en misschien doet hij er volgend jaar toch nog een jaartje bij.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties