Godeau: "Ons best doen tegen APOEL Nicosia"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties
Godeau: "Ons best doen tegen APOEL Nicosia"
Foto: © SC

Zulte Waregem mag op 22 augustus in het Astridpark aantreden tegen APOEL Nicosia, de kampioen uit Cyprus. Verdediger Bruno Godeau beseft dat het niet makkelijk wordt: "APOEL is een hele sterke ploeg."

Aernout Van Lindt in Waregem

Amper twee jaar geleden speelde APOEL Nicosia een hele mooie Europese campagne. Het ging er toen pas in de kwartfinales van de Champions League uit en veroverde de harten van vele neutrale toeschouwers in Europa.

Ondertussen lijkt het team misschien wel enigszins over zijn top heen: vorig seizoen was hun Europees verhaal geen groot succes en nu verloren ze van Maribor in de voorronde van de Champions League.

Toch zal het niet makkelijk worden, weet ook Godeau: “Die kwartfinale in de Champions League blijft toch hangen. Het is een zeer goede ploeg, anders raak je zover niet in Europa.”

Hoe moeten de wedstrijden tegen de Cyprioten dan worden aangepakt? “We moeten gewoon ons best doen en een goede heenmatch proberen spelen en dan zien wat er ginds mogelijk is.”

Zulte Waregem speelt thuis in het Astridpark van Anderlecht op donderdag 22 augustus. Een week later is de terugwedstrijd in Cyprus. De ticketverkoop voor de wedstrijd in Anderlecht start bij Zulte Waregem vanaf dinsdag 13 augustus om 14 uur.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties