Naessens: "APOEL zal niet makkelijk worden"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 5 reacties
Naessens: "APOEL zal niet makkelijk worden"
Foto: © SC

Deze middag kwam Zulte Waregem uit de trommel tegen APOEL Nicosia. Jens Naessens is gematigd tevreden met deze tegenstander. Lees hier zijn reactie:

Aernout Van Lindt in Waregem

"Het kon beter en het kon slechter qua loting. Het zal in ieder geval niet gemakkelijk worden. Hun Europees verhaal van enkele jaren geleden was heel sterk", aldus een gematigde Naessens.

APOEL was in ieder geval niet de favoriete loting van de flankspeler: "Ik had misschien liefst tegen Wenen gespeeld, al ken ik het Oostenrijkse voetbal niet zo goed. Nu goed, tegen APOEL Nicosia moeten we ook gewoon gaan om te winnen."

"Wisselspelers genoeg om Europees verhaal op te vangen"

Het halen van een Europese poule zou voor enkele extra wedstrijden zorgen op Europees niveau, en misschien punten kosten in de Jupiler Pro League. "Daar geloof ik niet echt in. We hebben wisselspelers genoeg en hebben min of meer een dubbele bezetting."

"De poules halen kan misschien ook enkele spelers zeker hier houden en zo positief uitdraaien", besloot Naessens - die niet zeker weet of thuis beginnen nu een voordeel of een nadeel kan zijn. 

Morgen laten we Jens Naessens nog aan het woord over Club Brugge. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties