Fellaini krijgt concurrentie van Real- en Anzhi-ster

Fellaini krijgt concurrentie van Real- en Anzhi-ster
Foto: © SC

David Moyes is nog steeds op zoek naar een grote naam om het middenveld van Manchester United te versterken. Marouane Fellaini wordt al langer als de grote favoriet voor dat postje genoemd, maar Moyes lijkt nu nog andere opties te hebben.

Moyes heeft immers een bod uitgebracht op Willian, de Braziliaan van Anzhi Makhachkala dat grote kuis houdt in zijn spelerskern. De 25-jarige aanvallende middenvelder staat ook in de belangstelling van Liverpool, maar zijn voorkeur zou uitgaan naar United.

The Mancunians willen deze zomer nog een grote naam naar de club halen, maar Moyes lijkt te twijfelen of die van Fellaini wel al genoeg uitstraling heeft. En die twijfel wordt nog vergroot nu hij Mesut Özil van Real Madrid kreeg aangeboden voor 40 miljoen pond. De Duitse spelmaker zou weg moeten bij de Koninklijke om geld in het laatje te brengen voor de komst van Gareth Bale.

Daardoor lijkt de komst van Marouane Fellaini steeds onzekerder te worden. De Rode Duivel had een opstapclausule in zijn contract staan, maar de deadline daarvoor is al verlopen. Everton is dan ook niet van plan zijn speler voor minder dan het bedrag van die clausule (23 miljoen pond) te laten vertrekken en Manchester is niet van plan om meer of hetzelfde te betalen. Wordt ongetwijfeld nog vervolgd...

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties