Maarten Martens bezorgt AZ drie punten

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 9 reacties
Maarten Martens bezorgt AZ drie punten
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

PSV en AZ hebben hun wedstrijd in de Nederlandse Eredivisie dit weekend gewonnen. FC Groningen ging dan weer verrassend onderuit bij sc Cambuur.

De Eindhovenaren konden zonder de geblesseerde Zakaria Bakkali de drie punten thuishouden. PSV won met ruime 3-0-cijfers van promovendus Go Ahead Eagles. De partij was vlak na rust al beslist met de 2-0 van Oscar Hiljemark. De Lampenclub behoudt op die manier het maximum van negen punten.

Ook AZ, dat vorig weekend nog verrassend won van Ajax, pakte de volle buit. De Alkmaarders, met Jan Wuytens in de basis, hadden het nochtans niet onder de markt in Waalwijk. Na amper vier minuten opende Aron Johannsson de score, 0-1. RKC kwam in minuut 84 echter langszij via Jean-David Beauguel. Maar het was uitgerekend Maarten Martens die, na maanden blessureleed, zijn club de drie punten bezorgde, 1-2.

Cambuur toonde zich dan weer een waardige eersteklasser. De promovendus zette FC Groningen opzij met een droge 4-1. Op die manier sprokkelden de geelhemden toch al vier punten in drie speelrondes.

Later op de avond brengt Voetbalkrant.com nog een kort verslag van NEC – Zwolle en Roda JC – Vitesse.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties