Beerschot-Wilrijk in koor: "Promotie hét doel"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 120 reacties
Beerschot-Wilrijk in koor: "Promotie hét doel"
Foto: © SC

Volg Beerschot nu via WhatsApp!

KFCO Beerschot-Wilrijk heeft gisteren haar laatste wedstrijd voor de competitie-opener met een goed gevoel afgesloten. Urbain Spaenhoven en Davy De Smedt steken de steile ambities alvast niet weg.

Cédric De Volder in Antwerpen

Het leek gisteren wel een hoogdag op ’t Kiel. De laatste wedstrijd voor de competitie-opener in de Antwerpse eerste provinciale werd winnend afgesloten. KFCO Beerschot-Wilrijk won met 1-0 van KWFC Puurswezel, maar de score had evengoed een pak hoger kunnen liggen. Het wedstrijdverslag kan je HIER nog eens nalezen. Net als het woordje van onder anderen voorzitter Eric Roef. (Via DEZE LINK, nvdr.).

De paarshemden steken hun steile ambities alvast niet weg. Enige nuance: in vergelijking met het onrealisme van Patrick Vanoppen lijkt het dit keer wel goed te zitten in Beerschot en Wilrijk. Er vielen geen overdreven uitspraken te noteren, maar de promotie naar bevordering is wél het doel. En dat liet Roef duidelijk blijken aan Urbain Spaenhoven.

"Op papier zijn we misschien favoriet, maar vergeet niet dat elke tegenstander extra gemotiveerd zal zijn om onze scalp te pakken"

“Ik vond het schitterend om te zien hoe de spelers na de wedstrijd verbroederden met de fans”, vertelt de oefenmeester. “Zo’n massa supporters is natuurlijk leuk, maar uiteindelijk tellen alleen de resultaten. Het zal alvast niet gemakkelijk worden. Op papier zijn we misschien favoriet, maar vergeet niet dat elke tegenstander extra gemotiveerd zal zijn om onze scalp te pakken.”

Ook Davy De Smedt treedt zijn coach bij in zijn bewoordingen. “Ik hoop dat Beerschot-Wilrijk aan de vooravond staat van een historisch jaar”, aldus de aanvoerder. “Iedereen binnen de groep kent dat ene doel: promotie! Maar ik heb er vertrouwen in dat alles op zijn pootjes zal landen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Antwerpen (1)

Nieuwste reacties