Beerschot Wilrijk test ex-Anderlechtdoelman

Beerschot Wilrijk test ex-Anderlechtdoelman
Foto: © SC

Volg Beerschot nu via WhatsApp!

KFCO Beerschot Wilrijk is momenteel twee doelmannen aan het testen en klaarstomen voor een plaats onder de lat bij de club. Daarbij wordt onder andere gedacht aan een ex- Anderlechtdoelman.

Mauro Van den Wildenberg zal niet de doelman van KFCO Beerschot Wilrijk worden, hij is niet speelgerechtigd. In zijn plaats zoekt de club een extra doelman, om met twee ervaren rotten en een jonge doelman aan het seizoen te kunnen beginnen. 

Daarbij werd gedacht aan Yannick De Winter, die eerder het mooie weerd maakte bij MVV, of Stefan Roef, ex-Anderlecht en Westerlo. Het valt nog af te wachten voor wie de ploeg uiteindelijk zal kiezen.

"Weloverwogen beslissing maken"

"We willen die beslissing liefst zo snel mogelijk, maar ook weloverwogen maken. Een beetje concurrentie op alle plaatsen is trouwens goed voor de club. We willen ook dat de nieuwe spelers geloven in het project van het nieuwe Beerschot Wilrijk", aldus coach Urbain Van Spaenhoven op de website van de club.

De club zoekt ook nog naar aanvallende versterking: "Dat klopt, ook hier verwacht ik een van de komende dagen een oplossing", geeft de coach nog mee.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Antwerpen (1)

Nieuwste reacties