Christian Brüls moet vrede nemen met een punt

Timothy Collard

Christian Brüls is er zondagavond met Nice niet in geslaagd om een tweede zege van het seizoen te pakken. Het bezoekende Montpellier wist na een onderhoudende wedstrijd een puntje mee naar huis te graaien.

De wedstrijd begon nochtans goed voor Brüls en co. Na net geen twintig minuten opende Kolodziejczak de score voor Nice. Lang leken we met die tussenstand ook te gaan rusten, maar het venijn zat hem duidelijk in de staart van de eerste helft.

Eerst tekende Camara voor de gelijkmaker, maar een minuutje voor de rust bracht Eysseric Nice opnieuw aan de leiding. Montpellier moest vol aan de bak in de tweede helft en vond meteen een gaatje in de defensie van Nice. Linksachter Tiéné hing de bordjes opnieuw in evenwicht en uiteindelijk bleef die 2-2 ook de hele wedstrijd op het scorebord staan.