Coach legt druk bij Lukaku: "Hij is klaar om belangrijk te worden"

Robby Morren
Robby Morren
| 3 reacties
Coach legt druk bij Lukaku: "Hij is klaar om belangrijk te worden"
Foto: © SC

Romelu Lukaku zal tot het einde van dit seizoen voor Everton voetballen. Coach Roberto Martinez is alvast in de wolken met de komst van de Rode Duivel. "Romelu heeft alles", zegt hij enthousiast.

"Romelu haalt de headlines in Europa al vanaf zijn 16de. We weten waartoe hij in staat is, ook al is hij nog maar 20. Het is een speler met veel potentieel die al indruk heeft gemaakt in de Premier League", vertelt Martinez over zijn nieuwste aanwinst op het virtuele huis van de club.

"Hij heeft alles. Ik twijfel er niet aan dat er een mooie toekomst voor hem is weggelegd. Ik kijk er naar uit om hem te zien evolueren en als hij dat doet, zal hij nog vaak een glimlach op de gezichten van onze supporters toveren."

De coach is niet enkel overtuigd over de kwaliteiten van Lukaku maar hij looft ook zijn persoonlijkheid. "Hij heeft een ongelooflijk karakter en is intelligent. Ik kan niet wachten tot hij erbij komt en hij zal zorgen voor een boost in onze kern. Romelu is klaar om een belangrijke speler te worden."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties